Відкрита зустріч гаранта освітньо-наукової програми «Біологія» зі здобувачами

30 червня, у форматі відкритого діалогу, за участю заступника директора Навчально-наукового медичного інституту Вікторії Петрашенко відбулась чергова зустріч гаранта освітньо-наукової програми «Біологія» професора Валентини Бумейстер та членів робочої проектної групи зі здобувачами спеціальності 091 Біологія та біохімія.
Учасники обговорили широке коло питань, які стосуються змісту навчальних дисциплін, як теоретичного так і практичного спрямування, а також організації навчання, процедури попереднього захисту та захисту дисертаційних робіт. Валентина Бумейстер відзначила досягнення здобувачів у навчанні та проведенні наукових досліджень, запросила їх до більш активної участі в оцінці ефективності самої програми, а також співпраці, зокрема у формуванні візії перспектив її розвитку. Гарант нагадала про можливості формування індивідуальної траєкторії навчання для здобувачів через вивчення відповідних дисциплін вибіркового компоненту, використання переваг, які надає дуальна освіта та участь у програмах академічної мобільності.
Здобувачі висловили свої думки з приводу зазначених питань, визначили основні складності, з якими їм довелося зіткнутись у процесі навчання та виконання наукових досліджень, запропонували своє бачення шляхів удосконалення якості навчання за освітньо-науковою програмою.
У підсумку, Валентина Бумейстер підкреслила значущість і продуктивність діалогу, що відбувся, адже такий безпосередній міжособистісний контакт дає можливість плідного обміну думками та емоціями у системі відносин гаранта освітньо-наукової програми, членів робочої проектної групи, викладачів групи забезпечення та здобувачів.